ryggnett

Økonomi nyheter på nett
Forbruk

Forbruk

Det viktigste er at du har kontroll på forbruket ditt. Det verste for økonomien din og hvordan du kan betale regningene dine her ved at du ikke helt har kontroll på hvordan pengene brukes hver dag. Den eneste måten du kan ha kontroll på er det struktur og oversikt. Det finnes mange hjelpemidler og måter kan kontrollere deg selv på. Den viktigste måten dette kan gjøres er uansett deg selv. Dette mener vi at alt starter med deg og alt slutter med deg. Vi bruker alle penger hver eneste dag. Vi trenger nok ikke å bruke alle pengene som er faktisk bruker. På denne måten er det flere ting som du må huske på for å redusere forbruket ditt.

Hverdagsforbruket

Det finnes mange forskjellige trenger vi bruker penger på hver dag. Noen av disse tingene er nødvendig og noen er ikke nødvendige. Forestill deg hva du bruker penger på hver dag. Kjøper du noen ting som du egentlig ikke trenger. Jeg kan forestille meg at noen av disse tingene vi kjøper er for eksempel pølse på bensinstasjonen. En pølse koster ikke så mye og den smaker godt, men spørsmålet er det samme, trenger vi egentlig denne pølsen? Det samme gjelder også mye annet vi også kjøper i hverdagen. Tenk på hvor mange kaffekopper du kjøper hver dag. Trenger du alle disse kaffekoppene? Er kaffen i det hele tatt god? Når vi først begynner å tenke på hva vi bruker penger på og hva vi får ut av de pengene vi har brukt, så vil vi nok fort se at det vi faktisk kjøper ikke er så nødvendig. Poenget med alt dette fokuset på småting er at det spares mye penger i det små.

Spe på

Det finnes mange måter å tjene litt ekstra penger på når du trenger det. Vi kan allerede godt trenge noen flere 1000 kr. per måned. Det finnes mange forskjellige måter som gjør det lettere enn noen ganger før og leie ut privat. Vi har internettsider som AirBnB og andre sider som gjør at vi lett kan leie ut et soverom i huset vårt, eller kanskje leie ut hytta en helg. Det finnes også andre internettsider som tillater oss på leie ut bil, båt og til og med oss selv, hvis det er noen andre som trenger hjelp til å male huset eller for eksempel hagearbeid.

Refinansier lån

Man må aldri glemme at en av de største kostnadene vi alle har er lån. Hvis du virkelig skal spare penger bør du redusere dine låne kostnader. Dette kan gjøres på forskjellige måter. En av de mest kjente måtene er å refinansiere lånet ved å ta opp billigere lån. Billig forbrukslån er en fin måte å gjøre nettopp dette. Bli kvitt dyre kredittkortlån og andre lån som koster deg mer enn for eksempel forbrukslån. Dette er fort gjort og kan gjøres gjennom sider som Loans.no.